(ВІДЕО) Допоки наші міномети дістають - там можна ходити із закритими очима

НАЗАД
18 квiтня 2024 14:20

Про це не без гордості каже обчислювач мінометної прикордонної застави Микола, який захищає країну від окупантів ще від початку широкомасштабної війни.

Як зазначає боєць, перейти у прикордонники його вмовили, адже дуже потрібні були артилеристи. Особливо на напрямку Балаклії на Харківщині, де його підрозділ разом з окремим розвідувально-диверсійним підрозділом ГУР МОУ KRAKEN та іншими Силами оборони першими заходили під час звільнення Куп’янська. Микола з запалом розповідає про контрбатарейну боротьбу з ворогом, який підірвав міст і відстрілювався з іншого берега річки, а ще про кілька місяців боїв разом з 72 бригадою ЗСУ під Вугледаром, де росіяни штурмували їх колонами танків, однак українські захисники їх розбили.

Прикордонник розхвалює нові легенькі міномети, якими вони вправно б’ють окупантів нині і через що росіяни не йдуть на них у наступ прямо в лоб й водночас додає, що ворога також не можна недооцінювати.

Як ворог ховає танки, чому мінометникам важливо не попастися в об’єктив коптерів та як «команда» мінометників-прикордонників ганяє окупантів по бліндажах – дивіться у відео.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси